Möbler

Lackering av köksbord, stolar, byråer och hyllor

Istället för att handla nytt när dina möbler börjar bli slitna kan du lämna in dem till oss för omlackering och de blir nya på nytt. Vi lackar till exempel köksbord, stolar, skänkar, parkbänkar, byråer och hyllor. Omlackering av möbler är en väldigt kostnadseffektiv lösning för att förnya ditt hem.

Vi har stor kunskap och många års erfarenhet av att lacka köksbord, stolar, byråer och hyllor efter våra kunder önskemål. Vi har självklart färgkartor som du kan titta på vid beställning för att du ska få helt rätt nyans på dina köksluckor.

Lacka om dina möbler hos oss

Du hittar oss i våra lokaler på Tallmätargatan i östra Västerås. Antingen lämnar du dina möbler hos oss eller så kommer vi hem till dig och hämtar dem. Bor du i till exempel Stockholm, Enköping, Hallstahammar, Sala eller Surahammar så kontakta oss för ett prisförslag på hämtning och lackering.

Prisförfrågan

Skicka prisförfrågan på lackering av möbler.

Namn*

E-postadress*

Telefon*

Adress till bostaden * (gata och ort)

Beskrivning av möblerna*

Hämtning/Lämning
0 kr - Ingen400 kr - Västerås tätort600 kr - Västerås kringområde (Irsta, Dingtuna, Skultuna, Tillberga)800 kr - Surahammar, Hallstahammar, Enköping, Köping1500 kr - Stockholm, Uppsala, Örebro


Nuvarande material
LackatHandmålatRent trä

Antal*

Antal stolar

Antal bord

Antal hyllor

Bifoga bilder på dina möbler (Max 4 mb per bild)