Dörrar och lister

Lackering av innerdörrar, garderobsdörrar och ytterdörrar

Renoverar du hemma eller på kontoret och inte själv vill måla dörrar och lister kan du lämna in dem till oss för en professionell lackering. Vi lackar både innerdörrar, garderobsdörrar och ytterdörrar. Omlackering av dina dörrar är en väldigt kostnadseffektiv lösning för att förnya ditt hem. Vi har stor kunskap och många års erfarenhet av att lacka alla typer av dörrar och lister efter våra kunder önskemål. Vi har självklart färgkartor som du kan titta på vid beställning för att du ska få helt rätt nyans på dina köksluckor.

Blå, röd eller grön ytterdörr

Är du på jakt efter en ytterdörr i någon roligare färg än vitt men inte hittar någon i din bygghandel har vi lösningen för dig. Köp en vanlig vit dörr hos din bygghandlare och ta den till oss så lackar vi den blå, röd, grön eller vilken färg som nu matchande ditt hus, du spar både tid och pengar!du lämna in dem till oss för en professionell lackering. Vi lackar både innerdörrar, garderobsdörrar och ytterdörrar.

Lacka om dina dörrar hos oss

Du hittar oss i våra lokaler på Tallmätargatan i östra Västerås. Antingen lämnar du dina köksluckor hos oss eller så kommer vi hem till dig och hämtar dem. Bor du i till exempel Stockholm, Enköping, Hallstahammar, Sala eller Surahammar så kontakta oss för ett prisförslag på hämtning och lackering.

Att tänka på

Att märka på dörren vid höga trösklar som vid till exempel badrum för annars går dörren inte att stänga då den blir 5 mm tjockare.

Prisförfrågan

Skicka en prisförfrågan på omlackering av dörrar.

Namn*

E-postadress*

Telefon*

Adress till bostaden * (gata och ort)

Beskrivning*

Hämtning/Lämning
0 kr - Ingen400 kr - Västerås tätort600 kr - Västerås kringområde (Irsta, Dingtuna, Skultuna, Tillberga)800 kr - Surahammar, Hallstahammar, Enköping, Köping1500 kr - Stockholm, Uppsala, Örebro


Nuvarande material
LackatHandmålatRent trä


Antal dörrar och lister som ska lackas*

Ytterdörrar

Innerdörrar

Lister

Bifoga bilder på dina dörrar och lister (Max 4 mb per bild)