Köksluckor

Lackering av köksluckor

Vi renoverar och lackar både nya och gamla luckor.  Är dina köksluckor slitna eller har du tröttnat på färgen kan du lämna in dem till oss för lackering och ditt kök blir som nytt. Lackering av köksluckor och lådfronter är en väldigt kostnadseffektiv lösning för att förnya ditt kök. Istället för att byta ut ditt nuvarande kök kan du lägga ut endast en bråkdel av kostnaden, men ändå få känslan av ett nytt kök!

Vi har stor kunskap och många års erfarenhet av att lacka köksluckor och lådfronter efter våra kunder önskemål. Vi har självklart färgkartor som du kan titta på vid beställning för att du ska få helt rätt nyans på dina köksluckor.

Prisexempel på lackering

  • Lådor kostar från 100 kr/styck. (Priset gäller lådor som max är 15 x 60 centimeter. Större lådfronter räknas enligt prislista för köksluckor)
  • Kökslucka kortare än 1 meter kostar från 250 kr/styck.
  • Kökslucka längre än 1 meter kostar från 500 kr/styck. Till exempel städskåp och skafferidörrar

Lacka om köket hos oss

Du hittar oss i våra lokaler på Tallmätargatan i östra Västerås. Antingen lämnar du dina köksluckor hos oss eller så kommer vi hem till dig och hämtar dem. Bor du i till exempel Stockholm, Enköping, Hallstahammar, Sala eller Surahammar så kontakta oss för ett prisförslag på hämtning och lackering.

Skicka prisförfrågan

Skicka prisförfrågan på lackering av köksluckor genom att fylla i formuläret nedan. Skriv en så utförlig beskrivning som möjligt samt ladda gärna upp bilder. Det gör att vi snabbare kan återkomma med en pris till dig.

Namn*

E-postadress*

Telefon*

Adress till bostaden * (gata och ort)

Beskrivning*

Hämtning/Lämning
0 kr - Ingen400 kr - Västerås tätort600 kr - Västerås kringområde (Irsta, Dingtuna, Skultuna, Tillberga)800 kr - Surahammar, Hallstahammar, Enköping, Köping1500 kr - Stockholm, Uppsala, Örebro


Nuvarande material
LackatHandmålatRent trä

Antal luckor och lådor *

Antal luckor mindre än 1 meter

Antal luckor större än 1 meter

Antal lådor

Bifoga bilder på dina lådor och luckor(Max 4 mb per bild)